Πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης δικαστικών εξόδων

Την Τετάρτη 15/6 η μουσικοπολιτική ομάδα Hit n’ Rap πραγματοποίησε ένα hip hop καφενείο,όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα στο λόφο του Στρέφη.
Την ίδια στιγμή στην οδό Πατησίων έξω από το Πολυτεχνείο γινόντουσαν τα κλασικά “μπάχαλα” με αποτέλεσμα να καεί ένα τρόλεϊ και ένα λεωφορείο.
Παράλληλα στο λόφο του Στρέφη τα πράγματα κυλούσαν ομαλά χωρίς να έχουμε αντιληφθεί ή να υπάρχει ενημέρωση για το τι συμβαίνει στην Πατησίων. Μετά το τέλος του καφενείου, στις 01:30 με 02:00 μέλος της Hit n’ Rap μαζί με φίλο του κατηφόρισαν προς την οδό Πατησίων με προορισμό τα σπίτια τους.
Φτάνωντας στην Πατησίων αντιλήφθηκαν το τι έχει προηγηθεί στο σημείο, ωστόσο η κατάσταση ήταν ήρεμη, καμιά σύγκρουση δεν γινόταν εκείνη τη στιγμή, και συνέχισαν κανονικά το δρόμo για τα σπίτια τους χωρις να τους σταματήσουν για έλεγχο ή να τους παρεμποδίσουν οι δυνάμεις καταστολής που βρίσκονταν εκεί.
Μετά από αρκετή ώρα και αφού είχαν διασχίσει σχεδόν όλη τη οδό Πατησίων κοντά στο ύψος της Πλατείας Κολιάτσου (3 χιλιόμετρα μακρυά από τα Εξάρχεια) προσάγονται από ένα περιπολικό και δύο ασφαλίτικα και οδηγούνται στην Γ.Α.Δ.Α όπου τους απαγγέλονται κατηγορίες για κατοχή εκρηκτικών υλών με πρόθεση, εκρηξη με προθεση έκθεσης σε κινδυνο ανθρωπινης ζωής και διακεκριμένες φθορές ξένης περιουσίας.
Λόγω της οικονομικής δυσκολίας και των δύο συλληφθέντων η Hit n’ Rap οργανώνει πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης δικαστικών εξόδων (900 ευρώ ο καθένας για παράβολα κ.τ.λ )
στο λόφο του Στρέφη στις 2/7, η παρουσία σας θα ήταν επιθυμητή όπως και οποιαδήποτε κίνηση οικονομικής ενισχύσης.
HIT N’ RAP

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *